ex,  Funderingar,  livet

Dagen man helst sover bort

Nyårsdagen. Vad ska man säga. Den är ganska trist va? För två år sedan firade jag nyårsafton på nyårsdagen istället. För på nyårsafton hade, efter maginfluensa i en ny stad på en annan kontinent, liksom frusit inne. Den planerat tjusiga nyårsmiddagen, blev en pizza på en sjaskig restaurang där vi armbågades med alltför många andra gäster i långbänkar. Men restaurangen var öppen och det serverades varm mat, Fanta och dålig pizza. Efter den romantiska middagen gick vi hemåt i ösregnet, och jag tvingade Xet att fixa en taxi för jag frös så att jag skakade och hade gjort av med all energi. Väl på hotellrummet somnade jag på Xets arm, vid midnatt väckte han mig och önskade gott nytt år medan han tittade på fyrverkerier på TV. Fyrverkerier som sköts upp från stranden mindre än 100m från vårt hotell…

Nyårsdagen promenerade vi, pratade framtid, gjorde nya planer och bestämde oss för att åka vidare mot sol och värme. Vi åt en jättetrevlig middag på en rekommenderad restaurang i närheten av vårt hotell och vi gjorde det till vår nyårsafton!

Så, i år kanske blir en trött dag med dålig tv och ännu sämre mat. Men det är okej, för 2015 kommer bli ett grymt år – det spelar ingen roll hur det börjar! (Och undrar du vad vi googlade på under 201, så hittade jag den här filmen på youtube)