Girlytalk

2014 listan

IMG_8787

Då var det dags att summer året med en lista. Det förenklar det lite för mig för vilket år det varit. Utan tvekan det svåraste och tuffaste året jag någonsin upplevt. Det är klart att det finns värre saker men det allt som hänt sedan förra nyårsafton är det värsta jag varit med om. Att vara så nära en person och älska honom villkorslöst och sedan bli så behandlad som jag blev var vidrigt. Att sedan se honom förstöra sitt liv utan att kunna göra något åt det är riktigt jobbigt. Nu har det gått ett år. Jag startar 2015 med ett helt rent, fint rosa papper. Jag är super redo. Imorgon ska jag kanske berätta varför.

Beskriv året med tre ord.
Tufft, nytt och fantastiskt.

Vad har du gråtit över i år?
Låt se, mitt ex. På ett eller annat sätt. Antingen för att han gjorde mig ledsen eller för att jag tyckte det är så jobbigt att han är olycklig. Sedan grät jag en del över att att min pappa fått cancer och över att jag inte grät mer över det. Jag har gråtit en gång av skratt och det var när jag läste familjeliv.se och sökte på sex. Herregudars så kul!

Vem har fått dig att skratta i år?
Kris, Miss Sunshine, mina grannar, Telefonsäljaren, Duschdejten, en massa främlingar och inte minst mig själv.

Vad är det mest överraskande som hänt dig under året?
Att jag överlevde. Nu känns det ju väldigt självklart men i januari-mars var det inte alls så självklart. Långt ifrån. Annars var den korta flirten med Duschdejten enormt otippad. Hockeykillen också för den delen.

Vad är det viktigaste du lärt dig under året?
Att tid är allt och lojalitet ovärderligt.

Lärde du känna några nya människor?
Ja! Och kul är det. Väldigt många nya och otippade bekantskaper.

Bästa köpet.
Resor till Spanien.

Bästa upplevelse.
Sommaren. De oändliga sommarnätterna, värmen, bästa sällskapet, fantastiska minnen och glädjen som återvände.

Mest stolt över.
Att jag skickade in en ansökan om bodelning. En bonus är väl också att jag faktiskt inte är bitter. Det värdesätter jag ganska högt.

The soundtrack of 2014.
Svårt. Det får bli en mix av dessa. The ManSuccéschottis, Cute Your Teeth och Hero.

Vilken dryck representerar året och varför.
Lätt! Gin & Tonic. I år konsumerades enorma mängder Gin & Tonic. Det är en perfekt sällskapsdrink, onsdagsdrink och festdrink.

Mest minnesvärds nyheten.
Jag kommer alltid minnas var och när och hur jag fick veta att mitt ex skulle bli pappa. Minnesvärd av helt fel anledningar.