Recept

Rocky Road

IMG_1199

Julkoma råder här. Jag är ganska trött på julen. Familjemyset känns överdoserat redan efter en dag.  Något som fortfarande funkar är dock Rocky Road. Jag tror det är Leilas recpet jag använder. Du behöver 600g mörk choklad (jag köper Marabous), 1 liten påse Dumle, en näve jordnötter och en lite näve pistagenötter och en liten större näve mini marshmallows. Bryt chokladen i bitar, hacka Dumlebitarna i mitten och smält ner dom i ett vattenbad. När det är smält så häll i de grovt hackade nötterna och rör om. När det är omrört och chokladen svalnat litelite så häll i marshmallows och rör om. Bred sedan ut det på en ugnsplåt med ugnsplåtspapper. Ställ in det i kylskåpet och låt svalna. När du delat upp den i bitar och börjar äta så kommer du inte kunna sluta äta. Japp, beroende är det. Men gott!