resor,  V

Hej hej bilen!

Idag ska vi alltså bege oss mot vår juldestination, vi har så himla mycket mat och grejer med oss att vi tar bilen. Det kommer ta 10 timmar att köra, utan paus. Men det känns lixom helt okej.

Det bästa med att åka bil är att man inte kan göra något annat. Visst man kan ha på musik, podd eller en ljudbok men framför allt så kan man prata. Med varandra. Utan att internet, datorn eller mobilen stör. Det är så mysigt.
Nu när vi bara är två så kan vi ju också vara otroligt flexibla och stanna till var vi vill. Ta en snabbkaffe här, en lunch där och en bensträckare där.

Om jag ska vara helt ärlig så gillar jag nog att åka bil bättre än flyga, egentligen inte något av dem supermycket, men det är så smidigt med bil att man kan bestämma själv och dessutom så känns det som att man sitter bekvämar i en bil. full-bil

Nu ska jag bara jobba några timmar först så ska vi åka vid lunch!