Funderingar,  Girlytalk,  Kärlek,  livet

Relationer och bitterhet

Jag måste få reflektera lite. Nyligen googlade en vän till mig sin pojkvän sen 5månader. Det hon hittade skapade inte direkt stor lycka. Han hade ett badoo-konto. Som senast uppdaterats med nya bilder i slutet av november. Visst kanske har tecknen funnits där. Ointresset att satsa på relationen. Att inte introducera henne för familj och vänner. Men ändå, känslorna som han väckt hos henne. En skadad fågelunge, med svårigheter men enorm vilja att ha djupa samtal. Som hittat lite trygghet och lugn hos pojkvännen. Känslor som trots allt överlevt hårdgranskning och detaljerade anlyser. Nu kraschlandade det.

Det fanns inget utrymme till förklaring eller försvar. Han dömdes utan vidare undersökande eller ens ha blivit kontaktad (utöver ett sms). Så klart fanns tårarna där. Men också bitterheten. Hur svag och naiv hade hon inte varit? Hon borde ha förstått? Hur kunde hon ha litat på honom? Alla män är svin.

Ja, det var summeringen. Hon var dum i huvudet och alla män är svin. Och de tusen frågorna, som hon aldrig kommer att få svar på. Jag är glad att får vara stöd, men jag är rädd att hon kommer bli än mer bitter. Hon har höga krav (vad hon än själv påstår), skyhöga krav skulle jag till och med påstå. Vilket resulterat i långa perioder av singelliv, och än mer bitterhet. Jag hoppas att jag aldrig hamnar där. Aldrig, aldrig. Livet är för roligt (och kort) för att bli bitter!