Killar

Nygammalt booty call

im-going-to-stay-in-tonight-and-wait-for-your-booty-call-quote-1

Något annat jag tydligen är bra på är booty calls. Inte att ringa även om det säkert hänt men för vissa killar måste jag vara det lättaste booty callet någonsin. Typ två sms och sedan är jag där. Jag hade lite glömt bort det. Männen i fråga måste dock ha klättrat ganska långt upp för att jag bara ska åka iväg mitt i natten för något slags sexuellt utbyte. Igår kväll vid 1 kom samtalet jag visste skulle komma någon gång. Det är en kille som jag minst sagt har ett förslutet med, vi kan kalla honom J. Där snackar vi komplicerat. Vi har varit kåta på varandra, kära i varandra, avskytt varandra men heller aldrig varit singlar samtidigt. Japp, ni får gärna läsa mellan raderna. Den historien kommer någon dag. Han har varit ihop med en tjej i typ ett år snart. Ett förhållande som helt ätit upp honom på det sättet att han inte är samma kille som jag en gång kände. Han har inte samma kompisar, inte samma intressen och är inte närvarande på samma sätt längre. Han är hon.

Igår när jag satte mig i bilen så var jag nog varje kvinnas mardröm. Jag ville veta om jag fortfarande kunde få honom. Det var mitt mål. Som kvinna får man ju inte tänka så. Män gör det hela tiden men mellan kvinnor ska det finnas någon slags solidaritet. Jag tycker på vissa plan att det är en sådan fin tanke men mitt problem med det tankesättet är att när män är otrogna så beskylls den andra kvinnan. Bara så vi är på det klara, det är alltid upp till den i ett förhållande att inte vara otrogen. Ansvaret ligger ju på honom/henne, inte på den som dom är otrogna med. Det har av en slump blivit många upptagna män i mitt liv på sistone. Det är verkligen en slump men igår var det inte det. Jag var helt inställd på att bevisa för mig själv att jag kunde få honom. Väldigt okvinnligt. Kunde jag då? Ja, jag tror det. Kyssar på läpparna var förbjudna men man fick tafsa hur mycket man ville. Jag och han, vet ju mycket väl varför vi inte ses eller hörs av – det är för oss helt omöjligt att hitta en kompis nivå. Kemin som en gång fanns är nog borta men vår historik gör det ändå för spännande för att vi ska kunna ses. Det är att leka med eld. Varje, varje gång. Fast nu undrar jag om det inte var sista gången. För nu vet jag och nu vet han; vi säger inte nej till varandra. Speciellt inte klockan ett på natten.