Bästa vänner,  Funderingar,  Julkort,  livet,  Överraskningar

Jullov!!

Ja, äntligen. Jullov. Ska bara jobba lite till. Som singel är det inte enbart positivt med jullov. Tomheten när man helt slutkörd kommer hem till en ödsligt tom lägenhet är… livsglädjedränerande. Jobbade frenetiskt in i det sista. Lyckades få allting (nästan) färdigt. Fick skjuts av en kollega halvvägs hem. Drogs mellan viljan att orka gå ut och festa loss och en kropp och knopp som knappt orkade åka buss hem. I mataffären köpte jag den enklaste möjliga middagen (plockmat). Hämtade paket på posten och gick hem, med tunga steg och tårarna nära.

När man då kommer innanför dörren och är redo att börja stortjuta. Då blir man lite paff när man i posten hittar det finaste julkortet från min särbo Natalia. Och när hon en timma efteråt tittar förbi med en present till min julgran och en print till ramarna på min vägg.

Så trots inbjudan att svira runt på stan sitter jag hemma i min soffa. Beter mig mer som en 65åring än som en 35åring. Jag hoppas att fler chanser ges att bete sig 35 – för alkohol i min kropp idag hade inte fungerat.