Bio,  jobb,  livet

God morgon söndag!

Söndagar är heliga för mig. Jag vaktar dem och nästan vägrar planera in aktiviteter på mina söndagar. Men både idag och förra söndagen väckte alarmet mig strax före åtta. Jag krälade ur sängen och satte mig och började jobba. Alarm. En söndag. Fruktansvärt opepp. Jag har haft en höst med alldeles för intensiva jobbdagar. Så jag fullkomligt längtar efter julledigheten på ett osunt sätt. Sen misstänker jag att jag tre-fyra dagar in kommer att börja bli rastlös, men det är ett sundhetstecken som jag längtar efter. Läs också om Alex och Natalias söndagar.

Var på bio igår. Frossade i biopopcorn. Dåliga reklamfilmer. Och en sjukt bra film. Gone Girl. Den var obehaglig. Vacker. Oväntad. Och spännande.

Snart färdigjobbad. Nu väntar kaffe och Vinterstudion någon timma.