vänner

Saknar mina vänner

Åh jag saknar mina vänner så mycket!
Jag har haft så många vänner på besök under hösten, helt fantastiskt! Och jag uppsakttar det så himla mycket. Men på vardagarna, då saknar jag dem. Eller vänner över lag. Jag saknar att ha någon att ringa spontant och gå ut på en promenad med, att träna med, ta en spontanmiddag på stan eller en kopp kaffe sent på kvällen.

Det är verkligen det svåraste med att flytta, oavsett hur långt man flyttar, att få nya vardagsvänner. För de vänner man har de är lätt (om man vill och jobbar för det) att behålla. Men att få nya vänner det är svårt.

www.skrattnet.se--basta-vanner-evigt--1341872855.jpeg

På jobbet har jag ingen jag vill umgås med. Delvis för att alla är betydligt äldre än mig och har barn i 7-årsåldern men också för att jag tycker att de är helt dum i huvudet och de tycker säkert samma sak med mig.
Sporadiskt har jag sjungit i kör och tränat och där har jag träffat två vänner. Men även där har den ena småbarn och är mer upplåst det kräver planering och nu har barnen varit sjuka hela hösten, något jag har velat undvika.

Jag känner själv att jag blir förslappad och rör mig för lite. Nästa år måste jag ta tag i träningen. Jag älskar ju att träna och nu när jag har mer energi så längtar jag efter att träna. Ska se om jag finner en träningskompis. Det kanske ska bli ett mål?
men mest saknar jag det där otvugna, avslappnade förhållandet som man kan ha en sketen tisdag med sina bästa vänner.