livet

Jag bajsade på mig igår

Nu ska jag berätta något pinsamt. Igår bajsade jag på mig. På allvar. Inte speciellt mycket men ändå betydligt mer än vad som är okej. (som tur var, var jag hemma!) Jag är med andra ord inte helt hundra i magen. Idag är det bättre men jag känner att kroppen är i obalans. Har slarvat med maten och ätit för mycket sött och för lite vitaminer på senaste.

Sedan är det ju tyvärr en heldel sjukdomar som går just nu och förkylningar och dylikt sätter sig alltid på magen för mig. Jag är i alla fall på jobbet idag men ska nog snart dra mig hemåt. Är inte alls i någon bra form egentligen med huvudvärk och fortfarande lös i magen.

Det känns helt overkligt att det snart är jul för här är det någon form av grått täcke som ligger över staden och temperaturen är väl runt fem grader. Inget juligt väder alls. Jaja, det är ju få ställen på jorden (?) som får en vit jul, men jag slutar aldrig hoppas på att just jag är på ett av de ställena.

Nej det är bara en vanlig sketen onsdag och blogginspirationen lyser med sin frånvaro. Ikväll ska jag hem och koka knäck och citronkola. Hoppas det blir något att skriva om! (och titta på Nobelfesten så klart, alla fantastiska klänningar! en tradition, om än ganska långtråkig!)