tankar,  tips

En liten läskig hobby jag har

Ibland, när jag hittar en blogg som är intressant, så kan jag sitta och läsa hela bloggen. Med de flesta bloggar jag läser har jag nu gjort så. Ibland är det för att jag undrar någonting som jag vill ha svar på och ibland är det bara för att det är intressant. Jag kanske inte läser varenda inlägg men skummar igenom dem och kollar snabbt på bilder. Jag är betydligt mer intresserad av ord än bilder, som ni kanske märker på min egen blogg.

Nu under ett par provvaktartimmar på jobbet så har jag läst om Jennifers tid i Indien (och fått en sån himla naturlängtan men känner att nja, Indien är nog inget för mig när hon beskriver det jag tror att alla människor hatar mest av allt matförgiftning) och hennes München. Det stämmer överens ganska bra med min bild. Jennifer är en ny blogg jag har börjat läsa. Varför? Hon skriver lättsamt om ganska svåra ämnen (kärlek, ideal, rotlöshet) och jag tycker hon verkar vara en cool person. Lixom göra saker som hon vill för att hon vill dem. Superhäftigt! Ibland undrar jag nämligen om jag är en person som gör vad jag vill eller om jag bara tror att jag gör vad jag vill och egentligen gör vad andra vill.

Så ja, kära läsare, har ni en blogg ni vill att jag ska snoka i så är det bara att lämna en kommentar.

Kommentarer inaktiverade för En liten läskig hobby jag har