livet,  tankar,  tips

Ensam med mitt julgodis

Modern_Family_Season_5

Jag gör ett Marshmallow-test på mig själv… Och bakar julgodis. Som jag ska ha på julafton. Jag tycker det är superroligt med kola och knäck och tryfflar och bakar för kung och fosterland.

V är borta på fest med jobbet. Och jag känner mig ensam, men ganska nöjd. Jag har känt mig ensam och ganska missnöjd ett tag men idag pratade jag med min psykolog om det och fick ny energi. Ibland är det bra att prata om saker för att bara lätta hjärtat. (Mer om ensamhet kommer i senare inlägg).
Hur som helst så bakar jag och ska snart slänga mig på soffan med modern family på TV. Jag älskar den serien och kan se den typ hur många gånger som helst, jag fick hem säsong här om dagen, som jag visserligen sett en gång redan men som jag ska se igen. En påse chips har jag också hittat.

Jag önskar er en riktigt trevlig helg!