livet,  tankar

En sån där dag

Alltså jag har suttit med den här sidan öppen och försökt skriva ett inlägg i några timmar nu, men jag har verkligen allt för många tankar i mig eller är det för få? Inget som riktigt vill hamna på “papper” i alla fall.

Jag försöker (återigen) har korrespondens med både VHS (verket för högskoleservice) och skatteverket. Gah! Nog för att inget land (?) har lätta myndighetskontakter men ibland driver Sverige mig till vansinne! Det är så omständigt och ibland får jag, som sagt var, känslan av att svenska myndigheter behandlar alla som flyttar från Sverige som eko-brottslingar.

Jag har också fått problem med min hy. Jag har aldrig problem med hyn mer än någon finne (i ansiktet) då och då typ vid mens men nu har jag fått pormaskar över allt! alltså på ryggen, axlarna, benen, ja ni fattar! Jag kopplar det till stress. För jag har samma tvättmedel, tvål, schampo, äter samma sak… Nu är ju inte detta hela världen men ni förstår.

Att lösa saker med pengar och myndigheter ger mig alltid en klump i magen, det är så skönt när det är över så jag hoppas att detta löser sig typ idag. Med ett sista svar på mailet och sen slipper jag detta.

Visar en bild på min nya fina lampa för att muntra upp er (mig):
IMG_0066