livet

Veckan som var

IMG_0790

Denna veckan har för att uttrycka det milt gått i ett. Det har varit kanske lite väl mycket stress men också oförskämt mycket kärlek. Vänskapskärlek. Den allra finaste kärleken, speciellt så som jag fått uppleva den på sistone. Det låter så löjligt och på gränsen till oärligt men jag är faktiskt just nu genuint tacksam. Trots all värme och kärlek så blev det kanske det som sagt blev lite för mycket denna vecka. Vänner är fantastiska men jag behöver också lite egentid, får jag inte det så blir allt lite för intensivt. I fredags blev jag gråtfärdig på IKEA för att det fanns för många ljus att välja mellan. Ja, ni förstår. Då är man nära den där gränsen men det är okej för jag visste att jag skulle få landa på kvällen. På allra bästa sätt, på landet med vänner. Jo tack, jag är nöjd. Pulsen har gått ner, stressen är bortblåst och jag känner bara en enorm tacksamhet och ett lugn. Och nu ska jag äta sen middag. Efter godis, lussekatter och pepparkakor. Så får man göra när man är vuxen. Förresten, jag vet inte vem det var som plockade fram solen denna vecka men från hela hjärta, T.A.C.K!