München

Hemma här

Det blir mer och mer klart att det är här vi ska bo.
Vi har ju bestämt oss för att prova på detta i tre år och sedan se var vi kommer. Men när jag flyttade hit kändes det ändå tillfälligt. Lite som att jag var här på semester och som att jag och V kunde göra slut när som helst.
Nu börjar det bli ett hem här.
Vi köper saker och kastar ut sånt vi inte vill ha. Dels saker från affärer här men även en del saker som är hemma för mig från Sverige. Här om dagen anlände en sockerlåda. En sådan hade jag som kök när jag var liten och full med tidningar när jag bodde i Sverige och nu är den här.
En liten bit av Sverige.

DSCN4856

Och det känns bättre och bättre. Mer och mer som ett hem med ett lugn i. Mer och mer som ett ställe där även jag bor inte bara V.
Men visst kommer hemlängtan smygandes ibland i alla fall.