resor

Back to work och resdrömmar

Jag älskar, som sagt var, att resa! Och jag njuter länge av resor. Jag längtar och jag minns. Framkallar foton och läser om resedagboken. (Snart ska resan också bloggas om!). Och även fast det är måndagsmorgon och back to work så drömmer jag mig bort till nya resmål:

Jag är egentligen ingen sol och bad människa, men visst kan jag uppskatta slöa stunder på stranden (är ingen pool-person alls, va sjutton upplever man där?) men Zanzibar, dit skulle jag jättegärna åka. Jag tänker mig lite vandring, lite sol och bad, lite se på djur och lite utforska saker jag inte har en aning om.
zanzibar

Australien och Nya Zeeland är också två riktiga drömresmål, det känns dock som om man vill ha lite mer tid där än en vecka, typ två veckor på varje ställe minst. (Alltså första gången). Det går ju lixom inte att komma längre bort och det är så annorlunda natur mot oss i Sverige.A-koala-bear-sleeping-in-a-tree.
tumblr_lnzzrfAA4J1qfhqrf

Jag längtar också efter typ frid, lugn och ro (fanns inte riktigt det i NY) så jag längtar till att vandra i de svenska fjällen. Det roliga med detta är att det är något jag verkligen inte gjort och som jag egentligen tycker är för jävligt. Typ myggigt och jobbigt och meningslöst (förlåt alla friluftsmänniskor) men jag har verkligen ett sug efter detta, och ja, även fast jag bor någon timme från Alperna så ska det vara svenska fjällen. Jag vill till ett så kommersiellt ställe som Åre, en miljard turister på vintern och fridfullt och ganska öde på sommaren.

1336984991138

Och sist men inte minst önskar jag mig skidåkning i Alperna, kanske tom Italienska alperna med all den smaskiga maten. Typ så här ser det ut precis innan jag ramlar (nej jag är faktiskt duktig på att åka skidor!)

8125

Nej det var nog allt för idag. Återkommer med fler drömresmål snart. Så fort NY har lagt sig så kommer jag nog börja längta till fler stadssemestrar. Bästa semestern ändå!