kropp,  tankar

Mobilavgiftning

En av mina fulaste ovanor och som jag stör mig på hos både mig själv och andra är att jag lätt blir beroende av mobilen. Jag har inte Facebook men jag klickar mig gärna in på bloggar och på twitter, googlar saker och bara typ “tittar på den”. Smsar eller mailar med vänner är också något jag gör hela tiden.

I USA är det lätt att få tag i WiFi. Men det är ändå inte som hemma där jag är uppkopplad hela tiden. Och det ska bli såååå skönt! Att få bry mig om nuet och V och mig själv. Och allt vi känner, ser, rör, hör och äter. Och det är ett tips jag gett er förut men jag ger det igen, unna er en dag utan mobil.

När jag kommer hem så ska jag försöka berätta “allt” om New York men under tiden vi är borta så får ni helt enkelt nöja er med tidsinställda inlägg. Inte helt fy skam det heller.