Inredning,  Killar

“Man kan aldrig ha för många kuddar”

Det är ett klassiskt citat som jag ofta slänger ur mig. Eller ja, ganska ofta. Alex sa åt mig att ta tag i bloggandet. Hon kan ha en poäng där. Jag tycker allas, utom Alex, bloggande går ner sig på hösten. Inte så jäkla konstigt för allt man vill är ju att ligga under en filt och sova. Eller i mitt fall väldigt gärna ligga och mysa med någon under en filt och helst göra lite mer aktiva saker än att just sova. Jag trodde nog faktiskt att jag skulle lyckas övertala den där mannen. Han den där 45-åriga ni vet? Herr Vanilj kan vi kalla honom. Han är rädd. Fullständigt livrädd. Och som mina kloka vänner påpekar, han är tagen. Jag kan ändå bjuda på lite roliga historier om min 45-åriga sext-kompis men lite senare. I brist på honom så får jag ta kuddar. Och här kommer dagens shopppingtips! Sextionio kronor på Hennes & Mauritz. Ett fynd!

 

 

 

 

 

 

hmprod