kropp,  livet,  tankar,  tips,  Träning

Fyll på mig!

Jag är ganska säker på att jag tidigare skrivit om att jag har extremt dålig på att ha balans i livet. Det blir gärna för mycket och en krasch!
Så jag jobbar nu med mig själv och med livet så att det ska bli mer balanserat, det är ju frustrerande att hela tiden krascha och lixom känna att nu orkar jag inte mer. Som jag har skrivit tidigare så mår jag betydligt bättre nu, med kosttillskott har jag fått ordning på en heldel av mina värden och mina energinivåer är högre. Så nu handlar det mycket om mentalenergi. Vad gör man för att fylla på inspiration, lust och energi till allt det mentala?

Jag vet inte!

Jag vet inte hur man gör när jobbet känns oinspirerade. Eller när livet känns mörkt. Och kallt. Jag kryper bara ned i soffan med en filt och en kopp te (typ samma som när jag har energi alltså). Och ibland, ger det mig energi. Men ibland inte. Ibland behöver jag sova en stund extra men ofta handlar det om att få nya “inputs” (fasiken har tappat svenska ordet, börjar bli en riktig utlandssvensk).

Kom igen nu läsarna, (jag vet att ni finns där), vad gör ni för att samla energi? jag behöver era tips!