livet

Går igenom gammal skit

Jag fyller 30 om lite drygt en vecka och jag tror att jag har någon form av kris. Jag har känslor i kroppen som jag inte haft på många år. Jag har varit deprimerad och kan oftast hantera de känslorna men just nu känner jag jag inte kan det. Jag känner mig ledsen, otillräcklig och längtar hem.
jag vet inte riktigt vad jag vill med mitt liv. vill jag bo här? ja, det är helt okej. Vill jag arbeta där jag jobbar nu? Nej, det är hemskt och jag trivs med arbetsuppgifterna men inte med arbetsplatsen. Vår nya chef är en jävla tönt! och allt är kaos. vad vill jag göra då? jag vet inte. Alltså helt ärligt, jag har ingen aning. Det finns mycket jag skulle kunna göra och tycker verkar kul och stimulerande men samtidigt tycker jag ingenting verkar roligt.

Det känns som om jag har kastats tillbaka till det mörka stället jag var på för 3-4 år sedan. Jag upprepar mönstret, ser de serier jag såg då, tänker på de personer jag tänkte på då, saknar dem fast de inte är bra för mig, spenderar tid vid datorn, lyssnar på samma musik som då, överöser mig själv med påminnelser om då och får så klart samma känslor som då.

Förkyld är jag också, så jag kan inte träna bort det. Får vila bort det. Andas och tänka på att allt är annorlunda nu. Ja, faktiskt allt. Speciellt jag, är annorlunda nu.

Kommentarer inaktiverade för Går igenom gammal skit