tankar

Att blogga

Det är en viss press, för mig, att blogga. Jag vill, som ni säkert har märkt, lägga upp minst ett inlägg om dagen och så mycket intressant händer det ju inte i livet att jag varje dag kan skriva om min dag. De flesta dagar är ju vardagar med frukost, jobb, middag, se på tv/läsa och sova.
Den här bloggen är ju tänkt att vara ärlig eftersom att jag är mer eller mindre anonym. Att det ska skrivas om sådant som jag tänker på utan censur. Men det är svårt det här med att hitta de tankarna och våga skriva om dem.

BLOGG

Dit jag ville komma är att jag inte har några ambitioner att bli största bloggen i världen eller dyl och ändå lägger jag ned en del tid på det. Minst en timme om dagen. MINST! Och jag använder i princip bara andras eller mobilbilder. Redigerar inga foton och har mig. Ändå tar det så lång tid. Jag är nyfiken på hur de gör som har större bloggar än jag och uppdaterar mer. Hur många timmar? tänker de alltid på bloggen?

Har ni några frågor eller önskemål om vad jag ska skriva om så får ni väldigt gärna ställa dem här! Nu ska jag springa till jobbet, vi hörs senare!

Kommentarer inaktiverade för Att blogga