livet,  V

Helt slut!

Jag är totalt slut idag. I morse fick jag beskedet att en mycket nära väns farmor hade dött. Och världen kändes så stor. För jag hade velat bjuda på middag ikväll, krama, prata, spela spel, vad än han hade behövt. Ny fick jag nöja mig med ett blommogram.
Jobbet gick bra men 7 av 13 är varslade (dock inte jag) så det är lite konstig stämning där också. Det blir lixom inte så mycket gjort mer än det nödvändigaste när man vet att man ska sluta om några veckor…

IMG_2574

V är så romantisk jag fick blommor av honom idag. Fairtrade rosor. Jag plockade dem själv i blomdisken, scannade dem i självscanningen och sa nej när V frågade “ska du betala”. Och då fick jag dem. Som ni hör är inte romantik Vs starkaste sida.

Min kropp är helt slut nu. Huvudet och nacken värker. Och jag är såååå trött. Jag hoppas att en god natts sömn är vad som behövs för att återfå balansen.

 

Kommentarer inaktiverade för Helt slut!