Inredning,  tankar

Fyra önskningar till sängen

sanela-kuddfodral__0099063_PE241881_S4
2 x Kuddöverdrag från IKEA
100480_1
Sängbord från Kartell
141640000000001_highres
Örngott från Hemtex
jordrok-kudde__0311339_PE407250_S4
Kudde från IKEA

 

Jag ska berätta om lunchdejten som slutade i hångel ++ men inte ikväll. Jag är mentalt slut efter idag. Jag har förgäves försökt nå mitt ex idag. Eller ja, jag fick ta på honom och han lovade höra av sig men inte helt otippat hände inte det. Och nu ser jag att han är ute med jobbet. Jag är glad att han klarar av det för då mår han sannolikt inte så dåligt som jag oroar mig för att han gör. Jag är förvisso fly förbannad på honom men det får nog inte honom att må bättre så jag håller det till mig själv. Under tiden skriver jag en liten påminnelse till mig själv över saker jag önskar mig till mitt sovrum. Jag vill nämligen inte ha mina gamla täcken och lakan och sådant. Det är ju saker som hon använt eller som dom använt tillsammans. Extremt kan tyckas men jag behöver ha nya saker. Jag sover katastrofalt som jag gör. Det kommer dröja dock. För pengarna ska den närmaste tiden gå till att betala det som han lovade att han hade betalt. Sådant som jag idag vet att han inte betalt. Det är helt okej att han inte betalt dom men det var onödigt att lova att göra det och sedan inte göra det. Nu ska jag duscha för tredje gången idag. Nej, det känns inte helt normalt men det känns som det renar mig, renar mitt inre. Godnatt.

Kommentarer inaktiverade för Fyra önskningar till sängen