livet,  München

Jag och mina tankar

Sitter ensam hemma och bara tömmer huvudet. Hittade ett nytt te på mataffären idag, päron och choklad. Jag tänkte mig att det skulle smaka som konserverade päronhalvor med after eight som jag alltid fick hos mormor men det smakade inte speciellt mycket alls. te-pear-chocolate-20-p-lipton

Vi var på visning av lägenheten idag igen och pratade med mäklaren, idag eller senast imorgon börjar budgivningen. Känns lite pirrigt och nervöst men ändå okej. Som V sa, om vi inte får den så är det inte hela världen.

Min deppdipp som jag har haft ett tag börjar ge med sig och jag känner att kosttillskotten som jag tar börjar ge resultat. Jag känner mig piggare och jag ser bättre ut. Tom V sa det.
Har sett det nya avsnittet av Big Bang Theory också, en serie jag gillar.
Vet inte riktigt vad jag ska göra fram till läggdags men jag känner mig ganska tillfreds.

Kommentarer inaktiverade för Jag och mina tankar