vänner

Massage och en ny vän

En av V’s kompisars flickvän är massör. SÅ igår kväll kl 23 smsade jag henne i ett desperatförsök att få till en tid idag och visst fick jag det. Så jag sjukskrev mig från jobbet då jag inte har några kunder idag och sov ut till kl 10 (alltså elva timmars sömn) och sedan gick jag till henne och fick massage vid 12. Sedan bjöd hon på lunch och vi pratade om livet. Högt och lågt. Det var så trevligt och förhoppningsvis ses vi på lördag igen när vi ska på konsert som hon var sugen på att följa med på. Att få nya vänner är verkligen inte lätt så jag njuter av att vi klickade så. Behandling både för kropp och själ.

Nu, eller om 30 min, ska vi på visningen av den där lägenheten. Håll tummarna för oss.
Vi känner oss väldigt säkra på att vi ska lägga bud men är “oroliga” att den blir dyrare än vad vi vill betala. Men sånt vet man ju aldrig. Kan ju se ut som skit när vi väl är där eller så är det andra som redan nu tycker att den är för dyr.