Inredning

Renovering pågår

1b7e1829130f1967f911ecf205b43966

Jag är extremt dålig på att släppa saker. Det gäller inte bara ex. Just nu håller jag på att möblera om i mina föräldrars lägenhet. Jag har kommit till insikten att jag kommer bli kvar här ett tag så det är lika bra att jag börjar känna mig hemma. Det är ett stort jobb kan jag meddela. I morgon tänker jag att jag ska vara klar med de två rum som jag flyttat runt i och då återstår bara mitt sovrum men det kommer nog ta lite längre tid. För jag behöver saker från honom och det vet ju alla att det kan ta sin tid. Han ville förvisso göra klart bodelningen på fem dagar men oklart hur han hade tänkt sig. På ett sätt är det bra för jag hinner försöka lista ut hur jag vill att sovrummet ska se ut. Just nu är allt jag vet att jag vill ha ett Diptyque ljus. För med ett sådant doftljus känner jag mig hemma nästan överallt. Så ganska möjligt är att jag ber min vän i Norge köpa ett för i Göteborg finns dom inte.