livet,  V

Migrän och galenskap

Den här sidan av V som jag får se nu har jag aldrig sett förut. Som jag berättade så har vi (mest V) hittat en lägenhet vi vill köpa och det är ju så klart en hel karusell som dras i gång då med mäklare, gå igenom ekonomi med banken, etc. Och V är så otroligt stressad. Och han är ingen bra stressad människa.
Vissa personer blir ju mer effektiva när de är stressade men inte V. Han lixom bara är stressad. Och hans stress smittar av sig på mig, inte så konstigt kanske jag älskar ju honom och vi träffas otroligt mycket. han blir orolig och jag, som är lite paranoid ibland, får en sån känsla av att han vill ha kontroll över mig, mina pengar och mitt liv att jag drar mig undan. Att jag drar mig undan gör så klart att han kommer mot mig och då drar jag mig undan mer för jag känner av kontrollen. Ja ni förstår, det är helt galet och jag hoppas att efter imorgon då visningen är, så kommer han lugna sig, för jag känner att jag inte orkar så mycket mer. Jag bryter snart ihop.
jag har haft huvudvärk varje dag den här veckan. Otroligt mycket! kommer hem och sover middag och då försvinner den för en stund men snart är den tillbaka igen. Försöker andas mig igenom veckan och inte göra en stor sak av detta. Jag tror nämligen att en del enbart existerar i mitt huvud.

Kommentarer inaktiverade för Migrän och galenskap