livet,  tankar

Många bollar i luften

Jag och V har många bollar i luften just nu. Först har vi ju det här med barn som vi jobbar på. Det kräver ju också en heldel funderingar och så där. Vi funderar och diskuterar hur ett liv med barn skulle se ut.

Sedan är jag i en fas där jag ifrågasätter mitt jobb och om jag kanske ska göra något annat. Och V har massor att göra och jobbar över typ hela tiden.

Sedan har vi också hittat en lägenhet vi vill ha!! Å vi vill ha den väldigt mycket! Det är visning på torsdag nästa vecka och vi tycker att den är perfekt. 7 rum, 130 kvadrat med bastu och badrum och tvättstuga i lägenheten. Dock är ju prislappen ganska saftig men vi känner båda två att vi inte kan bo så här. Vi blir aldrig riktigt hemma i den här lägenheten just för att vi märkt hur mycket det har fuskats med i renoveringen. Vissa saker ser inte klokt ut.

Både jag och V är känslomänniskor så vi går på känslan och då sker det ibland mycket på en gång. Håll tummarna för att vi får till det här med lägenheten, det skulle verkligen vara en sten som lyfte från våra axlar.