vänner

Gemensamnämnare: vinnare

Jag och mina bästa vänner är alla från olika ställen. Både mentalt och fysiskt. Jag har egentligen inget gäng som jag alltid umgåtts med där vi alla är bästa vänner utan jag har en vän där och en vän där. Nu känner ju alla varandra mer eller mindre men jag älskar att umgås med dem en och en också. De ger mig ju olika saker och är extremt olika.

Så vad är då det gemensamma, det som gör att jag dras till just dem?
Jo de är vinnare.
Envisa som få.
Positiva och ser möjligheterna.
Vi lever i framtiden.
Och det är dessa människor som vinner.

Med vinna så menar jag inte att de alltid vinner i tävlingar. Utan att vi vinner mot livet. För ibland ger livet oss en match. Sjukdomar. Skador. Konstigheter. Jobb som suger. Partners som sviker.
Men jag behöver aldrig oroa mig. Jag vet att vi vinner. Att vi kanske bryter ihop på vägen men sen står vi där. Friska. Starkare. Med vår perfect-match både jobb och partners mässigt.
För vi ser hela tiden framåt. Vi ältar inte det som har varit. Vi vet att vi kan. Och vi vet att vi troligen är lite för bra för de som behandlar oss som skit.

jag vet att när vi sitter på det där ålderdomshemmet då kommer vi alla le, minnas livet med glädje och ha en guldmedalj runt halsen. Och jag älskar att omge mig med sådana människor.