Okategoriserade

Det funkar!

Hallå! Jag ser att det varit lite tomt med besökare här på bloggen. Det kanske beror på att ni liksom jag inte kunnat komma åt den? Alex blogg verkar dock fungera fint vilket ju är tur eftersom hon är snäppet bättre än mig på att blogga. Det har inte varit överdrivet mycket tid över till att blogga då jag har tagit ett läskigt beslut att involvera mig ideellt igen. Jag vet inte om jag är tillräckligt stark men jag tänker att det ger sig. Jag har ett fanatiskt  skyddsnät som jag vet hjälper om jag faller.

Annars inte mycket nytt. Verkligen inte. I måndags kände och hörde jag nämligen hur det högg till i vaden. Det kan ha varit den fysiskt vidrigaste smärtan jag upplevt. Det var i alla fall inte en smärta jag var van vid. Sedan dess har jag varit lite deppig över att inte kunna röra på mig. Idag var jag och fick min dom hos min idrottsläkare. Fyra-sex veckor av rehab. Det är ju så deprimerande att jag blir ledsen. Mycket för att min träning har hjälpt mig må bättre mentalt. Det är tveklöst den bästa investeringen jag gjorde i våras. Jag är övertygade om att jag inte hade vänt min depression lika fort utan träningen. Nu får jag som mest cykla och snart simma. Just nu sover och äter jag dåligt så träningen hade suttit fint.

 

Kommentarer inaktiverade för Det funkar!