Sverige,  tankar

Livet: Stockholm och ingen mens

Idag ska jag ha mens. Men inget har kommit än. Jag gjorde ett graviditetstest i morse man det var negativt. Bara att vänta och se. Jag hade besök i helgen och känner mig inte alls speciellt utvilad, har sovit dåligt några nätter och drömt mycket. I natt vaknade jag av att V låg med huvudet och sov på min rygg. Typ ländryggen. Jaja, så länge han sover va?

Jag är väldigt sugen på att åka till Stockholm på fredag. Bara över helgen för att träffa en av mina bästa vänner. Jag tror att både hon och jag behöver det. Tid att diskutera och dissekera de djupa frågorna. De med barn och sambo och livet och jobbet.
De vännerna som jag har känt så länge är helt ovärdeliga för mig och går inte att ersättas av något annat.

Det är verkligen en enorm fördel, att jag kan vara hemma på två timmar. Det är närmare än när jag bodde i Umeå, nästan iaf.

friendship-quote