familj,  livet

Gnäll inlägget

unnamed-1Veckan fortsätter med sega nyheter. Jag har halvbror nämligen. En mycket äldre sådan. Han har aldrig visat intresse av att vara en del av vår familj. Han har aldrig hört av sig, frågat hur vi eller min pappa mår. Inte ens när han visste att hans pappa hade cancer hörde han av sig. Nu vill han ha pengar. Mycket pengar. Jag blir så besviken på mänskligheten och ja, han är garanterat en sådan som röstar på Sverigedemokraterna. Men hörni, ett inlägg om det får komma senare.

Annars skulle vi idag hämta vår Volvo som varit på verkstaden i cirka tre månader eller det är fyra. Det hände inte. Eller jo, vi hämtad den, körde cirka 50 meter och sedan kom samma felmeddelande upp.

Jag har ritat en del. Lagat middag till och med. Bråkat med exet. Tackat gudarna för att jag skickade in en ansökan om bodelning också. För det här kommer ta tid. Det skulle inte förvåna mig om mitt älskade ex försöker få tiden att bli december så att jag skulle ha förlorat min rätt till bodelning. Jösses säger jag bara. Människor idag.

Nä, ni klappar jag ihop för idag. Jag och min finfina almanacka jag fick i födelsdagspresent. Ja, jag må älska teknik i alla dess former förutom just kalenderformen.

Kommentarer inaktiverade för Gnäll inlägget