kär,  tankar

More than words

det här är nyckeln till alla förhållanden tycker jag.
att inte “bara” säga jag älskar dig utan att också visa det. Att säga “jag älskar dig” är något som kommer mer eller mindre automatiskt för oss efter ett tag. Om vi ska vara ärlig så känner vi väl inte alltid den där djupa kärleken bara för att vi säger “god natt, jag älskar dig”. Nej det är superviktigt att man också visar det med handling.
Lyssnar på varandra, lägger märke till detaljer, ger en spontan liten present då och då men kanske främst överraskar i vardagen. Lagar mat eller köper hem pizza när man vet att den andra haft en tung dag. Kommer förbi och hämtar på jobbet när den andra är helt slut. Lixom överraskar med vardagsbestyren. Det är verkligen det jag uppskattar mest.

Jag tycker verkligen att detta är något att tänka på. Att ord faktiskt bara är ord och relativt lätta att uttala. Ibland måste man anstränga sig lite mer.

Kommentarer inaktiverade för More than words