Förhållanden,  livet

Bodelnings första steg

Idag fick mitt knasiga ex för sig att vi kanske kunde påbörja en bodelning. Han ska nämligen bli pappa i slutet av januari (med en tjej han inte är ihop med men delar säng med). Så vi påbörjade. Jag är ju ganska bra på förhandlingar och diskussioner så det gick väl förvånadsvärt smärtfritt. Ett rum, en liten hall och en liten toalett avklarade vi. Vissa saker fick han, andra jag och en del bestämde vi att sälja och dela beloppet. Det må ha varit smärtfritt på ett sätt samtidigt river det upp mycket känner jag. Precis som att i visa svaga stunder hugger det till i hjärtat när jag tänker på att han hade sex med någon annan i vår säng. Att någon var där och hade sex med honom och att jag sedan sov i den sängen. Det gör ont när jag inte är stark. När jag är stark å andra sidan så det irrelevant. Han har redan förstört allt man kan förstöra. Hursomhelst, bra eller dåligt så suger det energi som den värsta energiboven. Och jag är trött. Helt utmattad. Nu sitter jag bara och väntar på ett avtal som han lovat att skriva under. Sedan ska jag titta på något enkelt. Är bloggande katastrofalt denna vecka eller tok deppigt så skyller jag det helhjärtat på mitt ex.