livet

Trettiotvå och höstens entré

Då var jag äldre. Dagen tillbringades med vänner och familj från början till slut. Och den var lång för jag fick för mig att vakna vid 6-tiden och kunde inte somna om. Det blev ett morgondopp i hotellpoolen, belgisk frukost, lång promader, express shopping, favorithamburgare och häng innan det blev kväll och dags för hotellet med fina utsikten och bästa services (läs: överraskningstårta på rummet). Och nej, Han hörde inte av sig. Inte helt oväntat speciellt eftersom vi två dagar haft en diskussion om att jag inte tycker det är okej att hans gravida flickvän gör sönder fönster i huset. Alltså, att göra sönder ugnsglaset och tavlor är inte heller okej men jag måste ändå säga att fönster är fullständigt oacceptabelt.

Jag känner mig förutom min sysslolöshet ganska tillfreds med livet. Jag ser fram emot att det ska blir några dagar senare och att vi kan få avklara bodelningen. Om två veckor flyttar mina föräldrar utomlands för hösten och då får jag även lite mer utrymme att vara ensam – älskar att vara ensam. Dock har jag blivit väldigt väldigt obotligt trött och misstänker att det är min sköldkörteln som går på sparlåga trots medicinerna så doseringen ska förmodligen justeras. Under småtimmarna funderar jag mycket på vad jag vill i livet. Det är så mycket jag tycker är kul. Har nog kommit fram till att jag ska engagerar mig ideellt igen. Och så skulle jag väldigt gärna vilja göra någon glad. Ni vet typ bjuda en uteliggare på lunch. Jag han ju aldrig få iväg min tredje del ev önskelistan så den ska ni få för spontanpresenter är ändå de bästa. Ska försöka få upp några små Londontips också. Finns det något som ni vill läsa om? Det är dåligt med roliga sexhistorier just nu men kan säkert hitta något i arkivet haha.

Jag ser att Alex har delat med sig av massa recept. Jag är himlans baksugen så ska kanske testa på något och hitta någon att bjuda på det. Jag har ju saltbrist (japp, helt sant) och det är faktiskt inte alls bra så jag tänker att den där saltlaktrispajen med mitt favoritbär hallon skulle kanske sitta perfekt. Lite paj, en bok och sången ovanför. Typ sådana kvällar jag nu önskar mig. Hej hösten!