resor

Inte det jag hoppades på men bra ändå

Senast jag var i USA var förra våren, alltså våren 2013. Jag och en av mina bästa vänner hängde på västkusten i drygt två veckor. VI flög till och från san fransisco och hyrde bil. Åkte runt och såg allt och lite till. Öken. Berg. Skog. Värme. Regn. Alcatraz. Disney Land.

63530_10151560330246259_1852787028_n

Vi hade det otroligt trevligt och det är en resa som alltid kommer ligga som ett varmt minne i hjärtat. MEN första dagen blev jag matförgiftad. Jag låg och spydde och bajsade vatten i tolv timmar. Sedan var det tack och lov över men jag var helt slut. Kroppen var helt nedbruten och det tog lång tid innan jag ens kunde känns sug efter mat.

Under hela resan drack jag inte en enda kopp kaffe. Jag fick inte ned det. Och jag som hade sett framemot att sitta på ett fik eller strosa runt med en take away. Nu finns det ju inget land som har så bra kaffe som Sverige. Men det är en sån mysfaktor. Jag hoppas att jag håller mig från matförgiftning i new york och verkligen kan njuta av mat och dryck och ha energi till att göra saker.

 

Kommentarer inaktiverade för Inte det jag hoppades på men bra ändå