livet

Lugnt och ledset

Dagen blev som jag hoppats. Jag har tvättat massor men utan stress. Plockat undan. Dammtorkat. V får dammsuga när han kommer hem. Jag har stickat och sett på tv och tagit det lugnt. Smsat med en av mina finaste vänner. Det kändes så tråkigt när hon frågade när jag kom hem nästa gång och jag sa 15 november.

Jag känner mig lite ledsen. Det händer mig ibland, precis som det kan hända andra.
Jag hade en period när jag var deprimerad. Och då var mitt liv ganska mycket så här. Myskläder. Ingen fysisk mänskligkontakt. För mycket TV.
Idag var en sån dag då jag kände de känslorna igen, fast oprovocerat.

Min bästa vän då, är inte en del av mitt liv nu, och dagar som idag gör det mig ofantligt ledsen. Sorgsen att vi inte kunde fortsätta vår relation. Även om jag vet att det inte hade funkat. Men vem vet vad framtiden har att erbjuda.

Snart ska jag ta en dusch, visst känns det alltid lite bättre när man känner sig fräsch? Och laga middag. Den där falukorven jag fick med mig från Sverige ska avnjutas. Och idag blir det nog också kladdkaksmuffins.  Jag tror till och med att vi har grädde hemma. Och jag har fått order om att äta mer fett. (iofs också mindre socker, men det måste väl grädden väga upp för då?)