V

Neuschwanstein Castle

När vi bestämde oss för att flytta till München så lovade vi varandra att vi skulle göra mer utflykter på helgen och göra mer saker tillsammans, inte bara hamna hemma. Så idag var vi till Neuschwanstein Castle. Slottet som inspirerade Walt Disney till slottet i Törnrosa och slottet som finns i alla disney land.
Det var fantastiskt vackert och välvärt ett besök. (bilderna är inte mina).

germany-bavaria-neuschwansteincastle-dd6a0128765be845970c0133f173c5bf970b-pi

Jag tror verkligen att det är nyckeln till ett förhållande att göra saker tillsammans, det är svårt att fortsätta utvecklas om man är hemma hela tiden. Självklart är ju den mesta tiden vardag men jag tror att det stärker alla par/relationer att göra saker tillsammans. Se nya saker tillsammans. Möta världen och alla dess utmaningar.