kropp

Va, är det så illa?

Jag har under senaste tiden (våren) klagat mycket på bloggen. Jag har varit trött, sjuk, deppig och orkeslös. Det är faktiskt mycket lite som har varit bra även fast jag försökt tänka positivt. Jag har verkligen inte varit den Alex jag vill vara eller den jag brukade vara. När en bekant till mig i London utbildade sig inom mineralanalys var jag inte sen på att beställa en och idag gick vi igenom resultaten. Så här deppigt såg det ut:IMG_2409

Det kanske inte syns så bra men lätt sammanfattat så ska alla staplar på det vita, och ja jag har en där. Jag har med andra ord brist på alla vitaminer och mineraler. Min kropp skriker efter energi och näring, detta trots att jag inte äter speciellt dåligt utan tvärtom varierat och bra. Hur kan det då bli så?
Stress. Obalans leder till mer obalans. Undervikt. Sjukdom (tar ju mycket energi och jag har varit sjuk mer eller mindre hela tiden). Det finns många orsaker. Födoämnesallergi m.m.

För mig är den här bilden ett bevis på att min kropp mår fruktansvärt dåligt. Den är i akutbehov av hjälp. framför allt kan jag få långsiktiga skador om jag fortsätter ha det så här illa. Hjälpen ser ut så här:
IMG_2410

Förenklar så är det ett enzym för att hjälpa mig att bryta ned mjölk. En magnesium och två olika typer av multivitamin. Jag förväntar mig egentligen ingenting men hoppas på mirakel. men vet att det kräver andra livsstillsförändringar också för att jag ska bli helt bra.

Kommentarer inaktiverade för Va, är det så illa?