tankar

Utvärdering av köpförbudet

Jag är inte en person som shoppar speciellt mycket eller ofta. Däremot så köper jag typ allt på impuls, vilket inte är bra eftersom att det blir mycket billiga saker av låg kvalité vilket leder till att jag har för mycket saker.

Så hur har det gått?
Jag har faktiskt köpt två saker. En naturläkemedel-hostmedicin (som var jättebra) och en teburk för €1 på loppis.
IMG_0013

Jag har verkligen funderat över mina shopingvanor och märkte att butiker/reklam/skyltfönster har en större inverkan på mig än vad jag visst. Jag kände, speciellt i början av månaden, ett behov av att gå in i butiker för att “fördriva tid” och då blir det lätt att man köper något (typiskt Alex beteende).

Jag ska fortsätta ha köpförbud eller vara mer medveten med mitt handlande. Men den här månaden så ska jag helt undvika att äta ute på lunchen (middag äter vi typ aldrig ute och när vi gör det så unnar jag mig det).

Jag uppmanar er alla att prova att ha köpförbud. Det öppnade verkligen mina ögon för hur mycket skit jag har. och mitt eget beteende.