Singelliv

Statusrapport

Ska jag skicka. Ska jag inte skicka. Jo, jag skickar. Jag skriver. Nej, jag skickar inte. Ingen bra idé. Jag vill skicka. Skicka inte. Skicka då då. Jag vågar inte. Jag vågar visst. Jag är ingen tonåring. Det är bara en fråga om fika. Äppelpaj och kaffe låter väl oskyldigt. Herregud, kan ju inte fråga om han vill komma över på paj. Jag måste skärpa mig. Paj och champagne åtminstone. Nej, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill inte skriva. Jag skriver inget. Men åh, jag vill ju visst. Nu skärper du dig.

Repris.

Repris.

Inget skickas men jag vill så gärna. Oklart varför jag vill. Enligt uppgift har jag i tre dagar sagt att jag vill hångla. Det stämmer nog. En kram hade förvisso räckt. Bättre än inget. Det är bara det att även kramen måste börja någonstans. Typ med ett meddelande. Jag vill skriva “hej, vill träffa dig” men det kommer skrämma ihjäl människan. Därav pajen.