livet,  resor

Lite depp och något att se framemot

Jag känner mig ganska gråtfärdig. Jag är så trött. Jag hade en rolig sak att se framemot (eller egentligen en bland många) men detta blev inställt av en person som sviker lite för ofta… Så igår kväll dog jag lite.
Kände att jag bara ville skrika “nej jag vill inte mer” men samtidigt vet jag inte vad jag vill.
Det är tufft som tusan att flytta till en ny stad och kanske ännu tuffare att flytta till ett nytt land. V reser en del i jobbet och jag känner mig som världens mest ensamma människa. Jobbet är inte alls så stimulerande som jag hoppats på. Men så kan det också vara. Och det är okej. Det är så här i början när man flyttar och inte känner någon. Då gäller det att bita ihop.

För att muntra upp mig lite så bestämdes det (dvs jag bestämde och V hängde på) att när jag fyller 30 senare i höst så åker vi till New York. Jag älskar New York. Att allt är så enormt stort. Och allt finns. Ja det är verkligen staden som aldrig sover. Och vi ska dit. Verkligen en morot att bita i när livet känns så där lite extra jobbigt.

o-NEW-YORK-CITY-SKYLINE-facebook