Sex

Min första gång

Det här ska ju vara en blogg fylld med tjejsnack, en kanske lite mer ocensurerad blogg än andra (tycker dock att Natalia är mycket bättre på det än vad jag är men jag ska skärpa mig) och jag tänkte ta upp det kanske tjejsnackigaste-ämnet av dem alla, första gången jag hade sex.

Jag tror att de flesta tjejer (människor?) har orimliga krav på sin första gång. Det ska spruta fyrverkerier ur öronen och det gör det sällan.

Jag var 14 år, skulle fylla 15, och så där riktigt fjortis kär i en kille som var ett år äldre än mig. Jag var helt säker på att han var Mr. Right men hur mycket jag än anstränger mig nu så kan jag inte minnas vad han heter.
Hur som helst så var jag så fruktansvärt kär i honom. Och jag “råkade” hänga där han hängde precis hela sommaren. Och självklart var jag aldrig med när han badade eller spelade fotboll utan jag stod bara och såg på, jag försökte nog också se snygg ut. SÅ i slutet av sommaren så såg han mig, ja han kan inte ha undgått att se mig innan heller men han bekräftade mig. Han sa säkert hej, och jag dog kärleksdöden.

Vi gick på en dejt, köpte glass (man kan ju höra att vi fortfarande var barn bara på det här) och sedan på nästa dejt var vi på bio. Efter det gick vi hem till honom och hade sex.
Det var så sjuktdåligt, jag förstod det redan då. Jag hade ingen aning om någonting (jag hade inte ens onanerat) och han var bara ute efter att få orgasm själv. Det var verkligen in-ut-sprut. Jaha? var det här allt? var nog det jag tänkte där.

BR4794eCAAAACHn.jpg large

Efter det fortsatte jag vara så där upp över öronen kär i honom men han såg knappt åt mig. Kan vara den sämsta kille jag haft sex med, både sexmässigt och personligthetsmässigt.
Men jag lärde mig något i alla fall, att låta det var lite mer omsesidigt med kärlek. Men det tar vi någon annan gång.

Kommentarer inaktiverade för Min första gång