livet,  München,  V

Lite ditt och datt

Igår åkte jag och V till ett ställe utanför stan som vi gillar för att fånga solnedgången, vi hade med oss te och lite fika och satt där och pratade om framtiden. Så mysigt. Dock blev det ganska kallt och jag fryser fortfarande. Det är runt 20 grader här nu men det sjunker snabbt på kvällarna. Här kommer en bild på V i solnedgången.

IMG_0015
V i solnedgången

Idag är V borta med jobbet och min plan var att sova länge och sedan städa men jag vaknade vid 8 (igen) och nu sitter jag i soffan framför modern family. Jag är så sugen på chokladbollar så snart ska jag ta tag i det.  Jag är lite svullen i svaljet (känns som om jag har typ en stor snorboll där) och fortfarande lite nedstämd. Angående min skengraviditet så är det enda just nu att jag har lite sämre humör än vanligt men också att mina bröstvårtor är extremt känsliga. Och möjligen är jag mer kissnödig än vanligt.  Hoppas ni får en fin söndag!