Sex,  Singelliv

Sextande

Det är en del som undrar om det här med sms sex. Jag är verkligen ingen expert på området utan ganska ny men inte så skeptisk som jag var för några månader sedan. Jag är ganska usel på det men det gäller det mesta sexuella som inte är live. Det har blivit en del sms sexande så jag tänkte jag kan lika gärna dela med mig av vad jag lärt mig.

– Du måste kunna skriva och svara fort och skriva rätt. Det är väldigt osexigt med felstavningar även om bägge parter förmodligen har tillräckligt bra fantasi för att läsa rätt.

– Förspel är väsentligt annars blir det oerhört ogivande. Förspelet måste vara längre än själv sexet.

– Man måste vara bekväm med vulgära ord.

– Killar går igång på bilder på ett sätt vi tjejer inte gör (boys, listen up: en spontan snoppbild har ingen större effekt). Skicka gärna naket men tips från coachen är att inte ha med saker som avslöjar vem du är. Inget ansikte, inga smycken, inga väldigt speciella födelsemärken osv. Du vet inte vart bilderna hamnar.

– Killar är verkligen nöjda med bilder. Alltså, verkligen.

– Det måste vara utförliga textmeddelanden. Utlämna inget.

– Det krävs två. Båda behöver inte vara lika drivande men båda behöver vara delaktiga. Du måste svara även när du inte vad vad du ska skriva. Tips från coachen är att “jag gillar det”, “åh, vad skönt” och “fortsätt” är utmärkta val när man inte vet vad man ska skriva.

– Det blir lättare ju fler gånger man gör det.

– Sist, glöm inte för allt i världen att skriva när du kommit. Annars blir det bara konstigt.

 

Lycka till!