jobb

Drama, drama, drama

på mitt jobb är det helt galet med drama. Det är en man och en kvinna som har haft en affär i flera år (hon singel, han gift med två barn) och ett annat par som har haft en affär med varandra men den har tagit slut och kvinnan bara gråter och gråter och ja… Han kommer tillbaka från semestern på måndag så det är väldigt spänt.

dramaqueen

Jag hatar drama. Har alltid gjort. Har alltid varit en sån som är lite utanför. Som hör och ser mycket mer än vad de flesta tror men som inte själv är delaktig. Dels så kan det rinna av mig men också för att jag inte bryr mig så mycket. Jag har bättre saker för mig.
Men jag blir illa berörd. Jag tycker det är jobbigt när jag känner mig tvingad att välja sida. När det snackas skit om än den ena och sedan den andra. Några är nu väldigt arga på han som är på semester och några är arg på hon som gråter hela tiden. Varje gång jag fyller år så hoppas jag att nu, i år, är året då dramat försvinner. Men det lever alltid kvar. Som att en liten del av oss alltid stannar kvar på högstadiet.

Kommentarer inaktiverade för Drama, drama, drama