barn

Hyfsat intelligent eller?

Alltså, både jag och mina vänner ser mig som intelligent. Faktiskt lite mer än genomsnittet. Jag är både street smart och bildad. Jag älskar kunskap och om någon såg mig som korkad så skulle jag bli sårad.

MEN det här med att bli gravid har stigit mig direkt åt huvudet. jag har skrivit om det förut och skriver om det igen (uppenbarligen).
Jag VET att det är mindre än 40% chans att bli gravid om man prickar in ägglossningen exakt. jag vet att vi inte tänkte på varken ägglossning eller skydd utan bara “körde” och jag vet att sannolikheten för att jag skulle känna något nu typ 1.5 vecka efter ev. befruktning inte heller är så stor. Men ändå har jag alla dessa symtom på graviditet.
jag känner mig så himla gråtmild. Alltså så fort något händer eller inte händer så vill jag gråta. Vilket inte alls är likt mig. Jag gråter ofta typ framför tvn och sport men inte för att någon berättar något på jobbet.
Jag har som mensvärk i magen. Och det är inte dags för mens än på typ en vecka. Både i magen och rygg kan jag känna mensvärkssmärta (ni vet vad jag pratar om tjejer?).
Jag blir så himla arg fort. Mitt tålamod är noll och ingenting. Jag vill döda V mest hela tiden. Det känns som att det inte går att göra rätt för stackarn… haha!
Och så är jag så där trött som vi pratat om tidigare och så sover jag dåligt, vilket inte alls är likt mig. Och mår lite molande illa. Och har egentligen ingen matlust.

iStock_000014954693XSmall

Jag längtar till jag kan göra ett test och få min kropp och lugna sig lite.
V är ungefär lika gravid som jag är. han har redan bestämt vilken vagn vi ska ha… Vilket självklart driver mig till vansinne!!