Okategoriserade

Tjejen och havet

Hej från ödemarken! Jag är i mitten av ingenstans och har några fåglar och många spindlar som sällskap. Jag stirrar på havet i hopp om att jag ska få någon uppenbarelse om vad jag ska göra i framtiden. Det funkar på ett ungefär inte alls. Eller att stirra går ju och visst poppar en miljon tankar upp men någon uppenbarelse får jag inte.

Idag sprang jag lite. Japp lite. Springa är inte min grej alltså. Jag blir rastlös. Jag behöver nog lite mer variation än att bara springa. Det eller bättre karaktär. Speciellt när jag tycker en bra uppladdning är två kanelbullar och en bra avkoppling är alldeles för mycket popcorn haha. Ni hör ju. Det blir inga guldstjärnor för mig.

Nu ska jag se på den enda tv drogen jag har. Den fabulösa engelska såpoperan Eastenders. Jag har sett det typ hela mitt liv. När jag först flyttade till Sverige grät jag för att vi inte hade BBC. Då löste han det. Snäll var han. Så himla himla snäll och omtänksam. Åh vad jag var kär. Japp, där slutar jag innan det här spårar ur. Godnatt.

Kommentarer inaktiverade för Tjejen och havet