Girlytalk,  Killar,  Sex,  Singelliv

Snoppbilder

Kan vi inte prata lite om det här med snoppbilder? Under sommaren har jag fått en massa massa snoppbilder från olika män. Jag förstår tanken och jag gillar killar och gillar sex men alltså snoppar är äckliga. Det trodde jag de flesta tjejer tyckte men tydligen inte. En av mina kompisar, Miss Sunshine, som vi kan kalla henne tycker till och med att det finns fina paket. Hon menar på att är de välvårdade, rakade och fräscha är de fina. Jag ser det inte alls även om rakade är att föredra. Få bilder får snoppar att framstå som något fint eller sexigt. På bilderna ser de bara sliskiga ut. Hela paketet ser bara absurt ut. Det enda som är mer absurt är bilder på kvinnors underliv. Norrlänningen berättade att han en gång fått en bild från en kvinna som han trodde var ett paket sylta. Jag tänker mig att det är kanske mer ett misslyckat foto. Jag förstår henne. Jag har inte testat med det området känns svårt att fota snyggt. Där har nog killarna en fördel.

Min kompis Sof och jag jämförde snoppbilder. Det verkar vara samma stil på dom oberoende av ålder och ursprung. Om det beror på praktiska anledningar eller porrens standardisering ska jag låta vara osagt. Vi är dock både lika förundrade över killars villighet att skicka och nyfikna på vad de tror att vi får ut av det. Det är svårt, förutom i extrema fall, att bedöma snoppens storlek eller form så förutom att killarna uppenbarligen är kåta på någon så får vi inte ut så mycket information av bilden haha.

Men jag undrar, tycker ni snoppar kan vara snygga?

 

 

Det är ju lite lockande att lägga ut bilderna så kunde ni rösta på vilken som var finaste. Om någon ens är det. Men det blir inget med det.