Vardagen

Måndag och vardagen

20140804-153523-56123547.jpg

Måndag och ytligare en fantastisk helg har passerat. Den här sommaren har verkligen varit fantastisk. Sommaren jag fruktade, min första sommar som singel på sju år, sommaren jag aldrig ville skulle komma blev den underbaraste sommaren på länge. Det har varit mycket skratt, många gäster, ljuvliga sommarnätter, härliga soluppgångar och alldeles för mycket mat som jag vanligtvis inte äter. Alla goda minnen är värda varenda extra kilo jag lagt på mig.

Idag har en hel del återvänt till jobbet och vardagen. Så även min telefonsäljare. Jag har tänkt på honom ibland, lite då och då, och det var skönt att veta att han tänker på mig också. För mig innebär vardagen att komma upp med en plan för mitt liv. Jag behöver lista ut hur och var jag ska tjäna pengar bland annat. Jag behöver ju även inom en väldigt snar framtid komma fram till en lösning med exet. Jag tänker mig att på ett eller annat sätt så löser det sig självt. Värre är det med mitt liv. Det kräver lite mer dedikation och mycket mer jobb.

Först, så ska jag njuta av sommarens sista godispåse och den absoluta tystnaden här ute på landet. Gäster i alla ära men att bara få vara och slippa känna stress är väldigt skönt det med. Sedan tänker jag mig en promenad, inbjudan till min “jag-har-blivit-singel-fest” och sedan bara ligga och stirra. Kanske får jag en uppenbarelse så jag vet i vilken riktigt jag ska.